MENU

Default Menu

Διαθέσιμο 30 τμχ.
Το Ούζο Αρβανίτη, γνωστό και ως Ούζο Πλωμάρι, οφείλει τη χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμά του στο μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα και τα ξεχωριστά βότανα και αρωματικά που χρησιμοποιούνται για τη παρασκευή του. Γλυκάνισος Λισβορίου, μάραθος από τη Βόρεια Εύβοια, κανέλα, μοσχοκάρυδο, εκχυλίσματα μαστίχας Χίου, διάφορα άλλα βότανα της Λεσβιακής γης και αλάτι από τις αλυκές Καλλονής Λέσβου.

Share This!

Αγοράστε τα μαζί και κερδίστε
Χαρακτηριστικά Κριτικές (0) Ερωτήσεις (0)
Οι πελάτες που αγόρασαν το προϊόν αυτό είδαν επίσης