MENU

Default Menu

Μη διαθέσιμο

Το κατ’ εξοχήν ηδύποτο της Πάτρας, οφείλει την ονομασία του στο λατινικό "tinctura" που σημαίνει βάμμα, εκχύλισμα. Η προέλευσή της, σύμφωνα με την παράδοση, ανάγεται γύρω στον 15ο αιώνα, την εποχή των Ενετών. Είναι η μοναδική που περιέχει 100% φυσικά εκχυλίσματα μπαχαρικών και φρούτων, κυρίως κανέλλας και γαρύφαλλου, αλλά επίσης μοσχοκάρυδου, εσπεριδοειδών, μαστίχας Χίου και άλλων. Πλέον αποτελεί το χαρακτηριστικότερο, ίσως, πατρινό προϊόν και κλασσική αξία καθώς πίνεται παντού: στο εστιατόριο μετά το φαγητό, στο μπαρ και στα cafe σκέτη, με πάγο ή σε κοκτέιλ με μπράντυ, τσίπουρο, μαστίχα ή και με χυμούς από κόκκινα φρούτα.

Share This!

Αγοράστε τα μαζί και κερδίστε
Χαρακτηριστικά Κριτικές (0) Ερωτήσεις (0)
Οι πελάτες που αγόρασαν το προϊόν αυτό είδαν επίσης