MENU

Default Menu

Μπύρα

Μπύρα

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Andechs

  Μια δροσιστική μπύρα με έντονη γεύση βύνης και διακριτική πικράδα.


  Klosterbrauerei Andechs
  ΓερμανίαWeiss / Witbier
  Θολή Ξανθιά
  5,5% 500ml
  3,80 €

 2. Asahi

  Η Αsahi είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής μπύρα στην Ιαπωνία ενώ η λέξη Asahi μεταφράζεται ως ‘ανατέλλον ήλιος’ και αποτελεί για τους Ιάπωνες σύμβολο ελπίδας και έμπνευσης. Είναι μια μπύρα με κρυστάλλινο χρώμα, απαλή υφή, γεμάτη και δροσιστική γεύση κι ένα πλούσιο άρωμα, το οποίο οφείλεται στο είδος της μαγιάς που χρησιμοποιείται κατά την παρασκευή της.


  Asahi(Brewery)
  ΙαπωνίαPremium Lager
  Ξανθιά
  5% 330ml
  2,50 €

 3. Augustiner Helles

  Ξανθό χρώμα με λευκό αφρό σύντομης διάρκειας. Το  άρωμά της είναι ευχάριστο με αισθητή τη παρουσία του λυκίσκου. Στη γεύση διακρίνουμε βύνη με  ήπια γλυκιές φρουτένιες νότες, οι οποίες όμως εξαφανίζονται σύντομα χωρίς να αφήσουν επίγευση και μέτριο σώμα.


  Augustiner (Brauerei)
  ΓερμανίαLager
  Ξανθιά
  5,2% 500ml
  3,40 €

 4. Becks

  Είναι η νούμερο 1 εξαγόμενη μπίρα της Γερμανίας. Γεμάτη, ξηρή και ελαφριά πικρή γεύση είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει.


  Beck Co Becks Inbev(Brauerei)
  ΓερμανίαPilsner
  Ξανθιά
  5% 275ml
  1,20 €

 5. Bernard Dark

  Η Bernard Dark είναι μία σπέσιαλ μαύρη μπύρα που παράγεται από τέσσερις διαφορετικούς τύπους βύνης με εντυπωσιακά γεμάτη γεύση και ελαφριά πικράδα. Σκούρο καστανόμαυρο χρώμα ξύλου teak . Ισορροπία αρωμάτων μαύρης σοκολάτας,καβουρδισμένων ξηρών καρπών και βρεγμένης γης. Αρχικά στρογγυλή και βελούδινη, στην συνέχεια με μέτριο προς γεμάτο σώμα με γεύση καβουρδισμένου espresso, κακάο και ξηρών καρπών. Ευχάριστα ισορροπημένη, με αρμονία και κομψότητα και μία εξαιρετική απαλότητα στο στόμα.


  Bernard Family(Brewery)
  ΤσεχίαDark Lager
  Μαύρη
  5,1% 500ml
  3,00 €

 6. Bierre La Goudale

  Γεύση malts με αρώματα εσπεριδοειδών, μαγιάς και μπαχαρικών. Το όνομα της βασίζεται σε μια παράδοση χρόνων που ξεκινάει από τα μέσα του 14ου αιώνα, όταν τότε τις καλές μπύρες τις αποκαλούσαν Goudale ή αγγλιστί «Good ale». Ανήκει στη κατηγορία των Biere de Garde που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση μπύρα που μπορεί να παλαιώσει.  


  Les Brasseurs De Gayant
  ΓαλλίαBiere de Garde
  7,2% 750ml
  6,30 €

 7. Bud Beer 330ml

  Η Bud έχει τραγανή, φρέσκια, ελαφριά και πολύ δροσερή γεύση. Είναι η μόνη μπύρα με ημερομηνία γέννησης η οποία αναγράφεται σε κάθε συσκευασία ώστε οι καταναλωτές της να γνωρίζουν πόσο φρέσκια είναι η μπύρα που απολαμβάνουν.


  Anheuser Busch Companies Inc
  ΗΠΑPale Lager
  Ξανθιά
  5% 330ml
  1,80 €

 8. Budweiser Lager 330ml

  Γλυκιά γεύση βύνης ,λυκίσκου και ελαφριά μπαχαρικά. Είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρες της ελαφριάς μπύρας. Η μακροχρόνια παράδοση (700 χρόνια) στην παραγωγή της μπύρας και η μοναδική περίοδος 90 ημερών ωρίμανσης αυξάνουν το μοναδικό χαρακτήρα της. Ξηρή με αρωματική επίγευση μεγάλης διάρκειας που θυμίζει μπαχαρικά. Γεμάτο σώμα.


  Budweiser Budvar
  ΤσεχίαBohemian Pilsener
  Ξανθιά
  5% 330ml
  1,70 €

 9. Carlsberg 330ml

  Η γεύση του λυκίσκου και των δημητριακών, σε συνδυασμό με την γλυκύτητα του αρώματος μήλων προσφέρουν μια απαράμιλλη γεύση που την κάνει ευρέως γνωστή και αναγνωρίσιμη. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της γεύσης της, είναι ο μοναδικός λυκίσκος που περιέχει, γνωστός ως Carlsberg Aroma Hop.


  Carlsberg Danmark A/S
  ΔανίαLager
  Ξανθιά
  5% 330ml
  1,30 €

 10. Carolous Cuvee Van de Keizer 750ml

  Αφρός σκουρόχρωμος, παχύς, που διαρκεί. Η Cuvee van de Keizer συνδυάζει τη γλυκιά ζεστασιά του κρασιού με την φρεσκάδα της μπύρας. Ρουμπινί χρώμα, αρώματα φρούτων, καραμέλας και γεύση δυνατή, γεμάτη και εξαιρετικά ισορροπημένη με νότες δαμάσκηνου και ξηρών καρπών. Η επίγευση είναι επίσης έντονη και με διάρκεια. Μια ξεχωριστή μπύρα που αξίζει παλαίωση τουλάχιστον για 10 χρόνια.


  Het Anker (Brouwerij)
  ΒέλγιοBelgian Strong Ale
  Κόκκινη
  11% 750ml
  12,40 €

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5