Το Μοσχοφίλερο διατηρεί εξαιρετικά τα αρώματα της ποικιλίας, εσπεριδοειδή, τριαντάφυλλο, μέντα και λεμόνι, δίνοντας ένα κρασί με έντονο αρωματικό χαρακτήρα, χαρακτηριστική φρεσκάδα και απαλή οξύτητα...
Το Μοσχοφίλερο διατηρεί εξαιρετικά τα αρώματα της ποικιλίας, εσπεριδοειδή, τριαντάφυλλο, μέντα και λεμόνι, δίνοντας ένα κρασί με έντονο αρωματικό χαρακτήρα, χαρακτηριστική φρεσκάδα και απαλή οξύτητα...
12 Μήνες Παλαίωση
Βαθύ πορφυρό χρώμα με σύνθετα και πολυδιάστατα αρώματα από κόκκινο κεράσι, δαμάσκινο και γλυκιάς βανίλιας και με νύξεις καπνού, βιολέτας και μπαχαρικών...
12 Μήνες Παλαίωση
Βαθύ πορφυρό χρώμα με σύνθετα και πολυδιάστατα αρώματα από κόκκινο κεράσι, δαμάσκινο και γλυκιάς βανίλιας και με νύξεις καπνού, βιολέτας και μπαχαρικών...
Χρώμα αχυρόξανθο με αρώματα από λευκόσαρκα φρούτα, από ώριμα ροδάκινα, τροπικά φρούτα και λουλούδια. Τα αρώματα του είναι σε απόλυτη αρμονία με τις νότες ανανά και λεμονιού. Το στόμα του είναι πλούσιο και έχει μακρύ τελείωμα και περίπλοκο...
Χρώμα αχυρόξανθο με αρώματα από λευκόσαρκα φρούτα, από ώριμα ροδάκινα, τροπικά φρούτα και λουλούδια. Τα αρώματα του είναι σε απόλυτη αρμονία με τις νότες ανανά και λεμονιού. Το στόμα του είναι πλούσιο και έχει μακρύ τελείωμα και περίπλοκο...
Χρώμα κιτρινοπράσινο και φωτεινό με αρώματα από φρούτα όπως το αχλάδι και η μπανάνα. Γεύση ισορροπημένη και μεσαίας οξύτητας με μακρά επίγευση καλοκαιρινών καρπών. Συνοδεύστε το με πιάτα με γλυκόξινες σάλτσες, ψάρια, κίτρινα πικάντικα τυριά, λευκά κρέατα με αρώματικά και ζυμαρικά σε λευκές σάλτσες...
Λαμπερό κίτρινο-πράσινο χρώμα με κλασικά αρώματα του μοσχάτου κυρίως λευκόσαρκων φρούτων όπως το ροδάκινο και το πεπόνι. Έχει δροσερή οξύτητα και μία ικανοποιητική διάρκεια σε επίγευση...
Λαμπερό κιτρινο-πράσινο χρώμα με κλασικά αρώματα του μοσχάτου κυρίως λευκόσαρκων φρούτων όπως το ροδάκινο και το πεπόνι. Έχει δροσερή οξύτητα και μία ικανοποιητική διάρκεια σε επίγευση...
Λευκοκίτρινο χρώμα, αρώματα τριαντάφυλλου, ροδακινιού, γιασεμιού και νότες από μέλι και καραμέλα. Έχει δημιουργηθεί από την τεχνική Blanc de Noir, δηλαδή, από μία ερυθρή ποικιλία να παραχθεί λευκό κρασί...