Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια ιδανική περίσταση για να δείξουμε στον σύντροφό μας την ρομαντική μας διάθεσή και φυσικά την αγάπη μας.

Όπως είναι γνωστό, ο έρωτας περνάει από το στομάχι οπότε ένα ρομαντικό δείπνο θα ήταν ιδανικό για να εντυπωσιάσετε τον/την σύντροφό σας. Από ένα ρομαντικό δείπνο δεν μπορεί να λείπει φυσικά ένα κόκκινο ποιοτικό μπουκάλι κρασί. Το κόκκινο κρασί σχετίζεται με πολλά οφέλη για την υγεία ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην απελευθέρωση της οξυτοκίνης, της ορμόνης της αγάπης, η οποία εξισορροπεί τις ορμόνες του στρες και ενισχύει τις σχέσεις μας με τους ανθρώπου γύρω μας. Τι είδους κόκκινο κρασί όμως να προτιμήσετε για να εντυπωσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας.


Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας προτείνουμε το ιδανικό κόκκινο κρασί για ένα ρομαντικό και ολοκληρωμένο δείπνο.

Merlot: Αν είστε σχετικά νέοι στον κόσμο του κρασιού, ένα Merlot είναι μια καλή επιλογή. Το διακρίνει μια κομψότητα και απαλότητα, ενώ έχει ήπια γεύση που παραπέμπει σε δαμάσκηνο. Είναι ευκολόπιοτο και μπορεί να ταιριάξει εύκολα στο φαγητό.

Cabernet Sauvignon: Το Cabernet Sauvignon έχει αισθητή οξύτητα και είναι ένα πλούσιο κρασί, με βάθος και σώμα. Η γεύση του βελτιώνεται με τα χρόνια και ταιριάζει ιδανικά με έντονες τροφές, όπως κόκκινο κρέας.

Pinot Noir:  Ένα από τα κρασιά που έχει συνδεθεί άμεσα με ρομαντισμό και γοητεία, το Pinot Noir είναι πιο δυσεύρετο, καθώς η ποικιλία των σταφυλιών καλλιεργείται πιο δύσκολα. Έχει φρουτώδες άρωμα από δαμάσκηνο, φράουλα και κεράσι και πολύ απαλές τανίνες, δίνοντας μια φρέσκια και ντελικάτη δομή.

Syrah:  Το σταφύλι αυτό είναι διάσημο για τις τανίνες και την πλούσια ποιότητά του, με γευστικό προφίλ που είναι αρωματικό, φρουτώδες και πιπεράτο. Καλλιεργείται κυρίως στη Γαλλία, την Αυστραλία, την Καλιφόρνια και οι λάτρεις του το χαρακτηρίζουν… περιπετειώδες.  


Επιλέξτε το ιδανικό κρασί για εσάς και εμείς σας το παραδίδουμε άμεσα στην πόρτα σας.