Χαρακτηριστικό παράδειγμα του φίνου και απαλού προφίλ που αποκτά ένα ρούμι από την Καραϊβική όταν φιλοξενηθεί στα κελάρια του οίκου chateau de Bonbonnet του οίκου Maison Ferrand στη Γαλλία...
To Plantation Pineapple είναι ένα αρωματικό ρούμι από τον Alexandre Gabriel ως αφιέρωμα στον Αιδεσιμότατο Στιγκινς ένα χαρακτήρα του Charles Dickens. Για 3 μήνες αναμειγνύονται φλούδες ανανά με Plantation Dark και το μείγμα παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια. Έχει αρώματα εκτός του ανανά, μπανάνας, φλούδες..
Το Pyrat αποτελεί ανάμειξη 9 διαφορετικών αποσταγμάτων από όλη την Καραϊβική, τα οποία έχουν ωριμάσει για 15 χρόνια σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια Limousin. Κυριαρχούν πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις φλούδας πορτοκαλιού, εσπεριδοειδών και καραμέλας που προσδίδουν μια απαλή γευστική παλέτα σχεδόν γ..
Το ρούμι ?Legendario Elixir 7? ετών με κεχριμπαρένιο χρώμα, άρωμα λεπτό και βαθύ από καραμελοποιημένη σταφίδα, βελανιδιά και κονιάκ. Πλούσιο και πυκνό, με γεμάτη γλυκιά γεύση και νότες από σταφίδα, φουντούκι, μέλι και λίγες νύξεις καπνού...
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Pampero Especial είναι η γεύση του ξύλου που προέρχεται από την παλαίωση σε βαρέλια, ενώ σε κάθε γουλιά του διακρίνει κανείς, νότες από φρούτα, μέλι και σοκολάτα που ισορροπούν αρμονικά μεταξύ τους. Είναι αρκετά δημοφιλή στα μπάρ είτε σερβίρεται σκέτο, είτε σαν υψηλής ..
Ένα διαφορετικό ρούμι από τον διάσημο παραγωγό της Βενεζουέλας, Pampero. Σύμφωνα με το νόμο της Βενεζουέλας, το ρούμι πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο ετών, γεγονός που σημαίνει ότι αυτό είναι απαλότερο και με πιο γεμάτο χαρακτήρα απ' ότι τα κλασσικά λευκά ρούμι. Με χαρακτηριστική ελαφριά και φρουτώδ..
Υπέροχο ρούμι, νικητής του Platinum Medal και πρώτο στη κατάταξη από το διάσημο Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών στο Σικάγο, με το εντυπωσιακό σκόρ 97/100. Τα διαφορετικά ρούμι που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ηλικίας μεταξύ 6 και 23 ετών και αναμειγνύονται μαζί σε ένα σύστημα Solera...
Αυτή η περιορισμένη έκδοση ''Zacapa XO Solera Gran Reserva Especial'' (σε μια κομψή επίπεδη καράφα) κέρδιζε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Super-Premium στο Διεθνές Φεστιβάλ Ρούμι για αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία του το 2000, και της δόθηκε επίσης το βραβείο Platinum για την Super-Premium κατη..
Διακρίνουμε όμορφα αρώματα καμμένης καραμέλας και καπνού πίπας στη μύτη, ενώ η αίσθηση στο στόμα είναι πικάντικα βελούδινη. Δοκιμάστε με κόκα-κόλα ή gingerbeer και μια φέτα φρέσκου λάιμ...
Το θρυλικό θαλάσσιο τέρας.
Η πρώτη του ύλη είναι γλυκιά μελάσα που παράγεται από τα τοπικά ζαχαροκάλαμα, η οποία μετά τη ζύμωση δίνει ένα αλκοολούχο διάλυμα που θα μπει στον αποστακτήρα για να προκύψει ρούμι.
Γεύση από κεράσι, κανέλα, ένα λάκτισμα κύμινου, καστανή ζάχαρη και σταφίδα...