Παραδασιακό Χιακό λικέρ μαστίχας που παράγεται με εκχύλιση αυθεντικής μαστίχας σε αλκοόλ, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που ακολουθούσαν και οι πρηγούμενες γενιές. Η φυσική ρητίνη που βγαίνει από τους κορμούς των μαστιχόδεντρων, τα οποία καλλιεργούνται αποκλειστικά στα Μαστιχοχώρια του νησιού, ξεχωρ..
Σε ένα γραφικό χωριό του νησιού της μαστίχας, στο Νεχώρι Χίου, το 1863 ο Γιάννης Σεραφείμ ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα χωριά Νένητα, Φλάτσια, Βουνό. Απόσταξε και δημιούργησε το πρώτο xιώτικο ούζο, το ούζο Απαλαρίνα. Στα ίδια παραδοσιακά καζάνια, οι απόγονοι του επί τέσ..
Το γυάλινο κορμί της θεάς της ομορφιάς φιλοξενεί την απέριττη απαλότητα του διαχρονικού, την πολύχρονη πείρα και το πάθος της οικογένειας Βαρβαγιάννη. Με στόχο την απόλυτη γευστική απόλαυση και την αίσθηση της κλασικής ελληνικής ομορφιάς, γεννήθηκε το 1962 το Ούζο Αφροδίτη...
Ένα εκλεκτό απόσταγμα γλυκάνισου με εξαιρετική γεύση για τους αφοσιωμένους λάτρεις του ούζου. Το 1950 μια νέα γεύση αποστάχθηκε, ειδικά φτιαγμένη για τους λάτρεις του Ούζου Βαρβαγιάννη. Το Ούζο Εύζων είναι ένα παραδοσιακό απεριτίφ που παράγεται στους 47% Vol. Το κυρίαρχο άρωμα του γλυκάνισου στο Ούζ..
Γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, που παράγεται στους 46% Vol. με το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Φημισμένο και αγνό, έχει ευχάριστο άρωμα, διάφανο χρώμα και απαλή γεύση που χαρίζει στον ουρανίσκο αισθήσεις από ανοιξιάτικη αύρα και ηλιόλουστη θάλασσα...
Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη.Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο..
Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη. Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζ..
Γλυκόπιοτο και ελαφρύ, συνδυάζει μετρημένο άρωμα λισβοριανού γλυκάνισου με πλούσια παλέτα γήινων αρωμάτων και άμυλου. Εχει επίγευση με μακρά διάρκεια και πίνεται κατά προτίμηση με την προσθήκη ή όχι παγωμένου νερού...
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «Καζανιστο» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρ..
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «Καζανιστο» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρ..
Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου μοναδικής ποιότητας και μικρής παραγωγής από 100% απόσταγμα. Από το 1957, η ποτοποιία Πιτσιλαδή παράγει μόνο ούζο, με βρασμό σε άμβυκες και την παραδοσιακή μέθοδο καύσης με ξύλα...
Σε χάλκινους άμβυκες 1000 λίτρων ασυνεχούς λειτουργίας σιγοβράζουν αυστηρώς επιλεγμένα υλικά όπως, γλυκάνισος Λισβορίου, κριθάρι, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), μαστίχα Χίου, κρεμμύδια και αλάτι για 9,5 ώρες. Παραλαμβάνονται μόνο τα 2/3 της παραγ..
Σε χάλκινους άμβυκες 1000 λίτρων ασυνεχούς λειτουργίας σιγοβράζουν αυστηρώς επιλεγμένα υλικά όπως, γλυκάνισος Λισβορίου, κριθάρι, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), μαστίχα Χίου, κρεμμύδια και αλάτι για 9,5 ώρες. Παραλαμβάνονται μόνο τα 2/3 της παραγ..
Για να παρασκευαστεί αυτό το απαλό ούζο με το λεπτό άρωμα και την ευχάριστη επίγευση, έχουν επιλεχτεί συγκεκριμένα υλικά όπως, ο φημισμένος γλυκάνισος Λισβορίου, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), ζάχαρη, κρεμμύδια, κριθάρι, μαστίχα Χίου και άλλες πρ..
Για να παρασκευαστεί αυτό το απαλό ούζο με το λεπτό άρωμα και την ευχάριστη επίγευση, έχουν επιλεχτεί συγκεκριμένα υλικά όπως, ο φημισμένος γλυκάνισος Λισβορίου, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), ζάχαρη, κρεμμύδια, κριθάρι, μαστίχα Χίου και άλλες πρ..
Ένα βραστάρι (γιατροσόφι) που έπιναν οι κάτοικοι της Αμοργού από τα παλιά χρόνια όταν πονούσε ο λαιμός τους, ήταν η αιτία να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε την ποτοποιία Αμοργός το 2003, για να παρασκευάσουμε το ποτό Αμόργιον Ρακόμελο - Ψημένη. Συστατικά: Τσίπουρο (ρακή), μέλι και βότανα, χωρίς ..
Κίτρινη τεκίλα από 100% αγάβη, που έχει παλαιώσει σε Αμερικάνικα δρύινα βαρέλια για 12 μήνες. Χρισοκίτρινο χρώμα με κεχριμπαρένιες ανταύγειες, γλυκά αρώματα από καφέ και ξηρούς καρπούς. Η επίγευση του μεταξένια με έντονα αρώματα καπνού και ξύλου...
Κίτρινη τεκίλα από 100% αγάβη, με διπλή απόσταξη ζυμωμένου μούστου από μπλε αγάβη. Χρυσοκίτρινο χρώμα, με αρώματα από μαγειρεμένη αγάβη, αναζωογονητικό γκρέιπφρουτ, λάιμ και νότες κίτρου και δευτερεύοντα αρώματα από τα Αμερικάνικα δρύινα βαρέλια όπου ξεκουράστηκε. Η επίγευσή του μακριά με νότες κίτρ..
Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στη περιοχή των Μετεώρων και το αφήνουν να παλαιώσει σε γαλλικά δρυινά βαρέλια. Στη μύτη έχει καθαρό άρωμα από εσπεριδοειδή, όπως του κουμ-κουατ, και βότανα , όπως του ευκάλυπτου, που τα συμπληρώνουν νότες γλυκών μπαχαρικών, όπως το μοσ..
Ίσως το πιο αρωματικό ελληνικό απόσταγμα. Παράγεται από την ελληνική, πλέον, ερυθρωπή ποικιλία σταφυλιού Μοσχάτο Αμβούργου, που καλλιεργείται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα στη Θεσσαλία. Λαμπερό στην όψη, με έντονη αρωματική μύτη με φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών όπως περγαμόντο και νεράντζι, λευκόσαρ..
Χαρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις επιτυγχάνεται άριστο ραφινάρισμα των κλασμάτων του αποστάγματος ενώ η μακρόχρονη εμπειρία του συνεταιρισμού μέσα από την παράδοση χρόνων και ιστορίας εγγυάται ανεπιφύλακτα την ανωτερότητα του προϊόντος...
Χαρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις επιτυγχάνεται άριστο ραφινάρισμα των κλασμάτων του αποστάγματος ενώ η μακρόχρονη εμπειρία του συνεταιρισμού μέσα από την παράδοση χρόνων και ιστορίας εγγυάται ανεπιφύλακτα την ανωτερότητα του προϊόντος...
Απαλή καραμελένια απόχρωση, σε ένα παλαιωμένο απόσταγμα υψηλού επιπέδου, με σύνθετο αρωματικό χαρακτήρα, όπου τα φρέσκα αρώματα της πρώτης ύλης, όπως κίτρινα φρούτα και τριαντάφυλλα, πλαισιώνονται από νότες ωριμότητας...