Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στη περιοχή των Μετεώρων και το αφήνουν να παλαιώσει σε γαλλικά δρυινά βαρέλια. Στη μύτη έχει καθαρό άρωμα από εσπεριδοειδή, όπως του κουμ-κουατ, και βότανα , όπως του ευκάλυπτου, που τα συμπληρώνουν νότες γλυκών μπαχαρικών, όπως το μοσ..
Ίσως το πιο αρωματικό ελληνικό απόσταγμα. Παράγεται από την ελληνική, πλέον, ερυθρωπή ποικιλία σταφυλιού Μοσχάτο Αμβούργου, που καλλιεργείται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα στη Θεσσαλία. Λαμπερό στην όψη, με έντονη αρωματική μύτη με φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών όπως περγαμόντο και νεράντζι, λευκόσαρ..
Χαρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις επιτυγχάνεται άριστο ραφινάρισμα των κλασμάτων του αποστάγματος ενώ η μακρόχρονη εμπειρία του συνεταιρισμού μέσα από την παράδοση χρόνων και ιστορίας εγγυάται ανεπιφύλακτα την ανωτερότητα του προϊόντος...
Χαρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις επιτυγχάνεται άριστο ραφινάρισμα των κλασμάτων του αποστάγματος ενώ η μακρόχρονη εμπειρία του συνεταιρισμού μέσα από την παράδοση χρόνων και ιστορίας εγγυάται ανεπιφύλακτα την ανωτερότητα του προϊόντος...
Απαλή καραμελένια απόχρωση, σε ένα παλαιωμένο απόσταγμα υψηλού επιπέδου, με σύνθετο αρωματικό χαρακτήρα, όπου τα φρέσκα αρώματα της πρώτης ύλης, όπως κίτρινα φρούτα και τριαντάφυλλα, πλαισιώνονται από νότες ωριμότητας...
Τσίπουρο αρωματισμένο με γλυκάνισο και βότανα από τα κατάφυτα βουνά του Πηλίου. Απολαύστο το όλες τις ώρες με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά...
Τσίπουρο αρωματισμένο με γλυκάνισο και βότανα από τα κατάφυτα βουνά του Πηλίου. Απολαύστο το όλες τις ώρες με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά...
Χωρίς γλυκάνισο για τους μερακλήδες, το τσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη πίνεται όλες τις ώρες και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά...
Χωρίς γλυκάνισο για τους μερακλήδες, το Tσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη πίνεται όλες τις ώρες και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά...
Ισορροπημένο και διαυγές. Πρόκειται για ένα τσίπουρο με σώμα πλούσιο και μαλακό, έντονα φρουτώδη χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα έντονη επίγευση σταφυλιού. Απολαύστε το σκέτο ή με πάγο με τη συνοδεία μεζέδων...
H πολλαπλή απόσταξη που πραγματοποιείται μέσα στους χάλκινους άμβυκες εκμηδενίζει τις δύσοσμες ουσίες, προστατεύοντας παράλληλα το ευαίσθητο άρωμα του αποστάγματος. Tο αποτέλεσμα είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ..
H πολλαπλή απόσταξη που πραγματοποιείται μέσα στους χάλκινους άμβυκες εκμηδενίζει τις δύσοσμες ουσίες, προστατεύοντας παράλληλα το ευαίσθητο άρωμα του αποστάγματος. Tο αποτέλεσμα είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ..
Το τσίπουρο ΜΕΤΕΩRO είναι ένα απόσταγμα παγκόσμιας κλάσης, με τα αρώματά του και την γεύση του, αφήνει όλους τους κυριολεκτικά …meteorous! Η προσεκτική απόσταξη φαίνεται στην πεντακάθαρη μύτη, με το Μοσχάτο να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Το στόμα είναι μετρίου σώματος, με το αλκοόλ ζεστό, αλλά καθόλου..
Το τσίπουρο ΜΕΤΕΩRO είναι ένα απόσταγμα παγκόσμιας κλάσης, με τα αρώματά του και την γεύση του, αφήνει όλους τους κυριολεκτικά …meteorous! Η προσεκτική απόσταξη φαίνεται στην πεντακάθαρη μύτη, με το Μοσχάτο να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Το στόμα είναι μετρίου σώματος, με το αλκοόλ ζεστό, αλλά καθόλου..
Ένα ξεχωριστό τσίπουρο, με χαρακτηριστική αρωματική ένταση και στρωμένη γεύση. Πικάντικο, δροσερό κι αρωματικό συνοδεύει ιδανικά λουκάνικα, καπνιστά ψάρια, πατατοσαλάτα, μαραθόπιτες και χορτόπιτες. Ωρίμασε για 12 μήνες στο βαρέλι και 6 μήνες στη φιάλη...
Από τον Τύρναβο και την αρωματική ποικιλία σταφυλιού Μοσχάτο ένα τσίπουρο με κρυστάλλινη, όψη και πυκνά δάκρυα. Καθαρό, έντονο, χωρίς παλαίωση, με αρώματα που θυμίζουν σύκο, σταφίδα, καρύδι και τριαντάφυλλο. Ξηρό, ζεστό, με πλούσιο σώμα στη γεύση θυμίζει σύκο, σταφίδα, καρύδι, αχλάδι, περγαμόν..
Από τον Τύρναβο και την αρωματική ποικιλία σταφυλιού Μοσχάτο ένα τσίπουρο με κρυστάλλινη, όψη και πυκνά δάκρυα. Καθαρό, έντονο, χωρίς παλαίωση, με αρώματα που θυμίζουν σύκο, σταφίδα, καρύδι και τριαντάφυλλο. Ξηρό, ζεστό, με πλούσιο σώμα στη γεύση θυμίζει σύκο, σταφίδα, καρύδι, αχλάδι, περγαμόν..
Ένα απόσταγμα πείρας και γνώσης που φέρνει στο ποτήρι μας νοσταλγικές μυρωδιές και ξεχασμένες γεύσεις απ’το παρελθόν. Με ή χωρίς γλυκάνισο, πάντα όμως με ένταση και προσωπικότητα, το τσίπουρο Τσιλιλή μας κερνά την βελούδινη γεύση του και το μεθυστικό άρωμα του ερεθίζοντας γλυκά τις αισθήσεις μας...
Στο τελικό προϊόν επικρατεί αρωματικά και γευστικά το άρωμα του γλυκάνισου και του σταφυλιού. Το αλκοόλ του μουδιάζει απαλά και ευχάριστα τη στοματική κοιλότητα.
Φλερτάρει με τον πάγο για πλούσιο γαλάκτωμα, καθώς και με πικάντικους Ελληνικούς μεζέδες της στεριάς και της θάλασσας...
Στο τελικό προϊόν επικρατεί αρωματικά και γευστικά το άρωμα του γλυκάνισου και του σταφυλιού. Το αλκοόλ του μουδιάζει απαλά και ευχάριστα τη στοματική κοιλότητα.
Φλερτάρει με τον πάγο για πλούσιο γαλάκτωμα, καθώς και με πικάντικους Ελληνικούς μεζέδες της στεριάς και της θάλασσας...
Ένα απόσταγμα πείρας και γνώσης που φέρνει στο ποτήρι μας νοσταλγικές μυρωδιές και ξεχασμένες γεύσεις απ’το παρελθόν. Με ή χωρίς γλυκάνισο, πάντα όμως με ένταση και προσωπικότητα, το τσίπουρο Τσιλιλή μας κερνά την βελούδινη γεύση του και το μεθυστικό άρωμα του ερεθίζοντας γλυκά τις αισθήσεις μας...
Ένα απόσταγμα πείρας και γνώσης που φέρνει στο ποτήρι μας νοσταλγικές μυρωδιές και ξεχασμένες γεύσεις απ’το παρελθόν. Με ή χωρίς γλυκάνισο, πάντα όμως με ένταση και προσωπικότητα, το τσίπουρο Τσιλιλή μας κερνά την βελούδινη γεύση του και το μεθυστικό άρωμα του ερεθίζοντας γλυκά τις αισθήσεις μας...
Το λικέρ Μαστίχα Ψυχής παράγεται από απόσταξη μαστίχας που προέρχεται από συγκεκριμένα μαστιχόδεντρα της Χίου. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί το χαρακτηρισμό Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης Χίος. Διαθέτει ζωηρό και πλούσιο άρωμα μαστίχας. Στο στόμα έχει ένταση και γλύκα, καθώς και επίγευση έντονα αρωματική...