Παραδασιακό Χιακό λικέρ μαστίχας που παράγεται με εκχύλιση αυθεντικής μαστίχας σε αλκοόλ, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που ακολουθούσαν και οι πρηγούμενες γενιές. Η φυσική ρητίνη που βγαίνει από τους κορμούς των μαστιχόδεντρων, τα οποία καλλιεργούνται αποκλειστικά στα Μαστιχοχώρια του νησιού, ξεχωρ..
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «Καζανιστο» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρ..
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «Καζανιστο» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρ..