- Δεν έχετε κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Λικέρ - Απεριτίφ
-
"Castaneli" Λικέρ Κάστανο 200ml
Όταν ο καστανάς, ο μελισσοκόμος, ο ξυλογλύπτης και ο αποστάκτης συνεργάστηκαν, μπόρεσαν να συνθέσουν αυτό το εξαιρετικό χειροποίητο λεσβιακό ηδύποτο από απόσταξη 100% Ούζο Πλωμαρίου, κάστανα Αγιάσου & μέλι.
-
"Castaneli" Λικέρ Κάστανο 500ml
Όταν ο καστανάς, ο μελισσοκόμος, ο ξυλογλύπτης και ο αποστάκτης συνεργάστηκαν, μπόρεσαν να συνθέσουν αυτό το εξαιρετικό χειροποίητο λεσβιακό ηδύποτο από απόσταξη 100% Ούζο Πλωμαρίου, κάστανα Αγιάσου & μέλι.
-
Amaretto Gozio
Το Gozio Amaretto Liqueur, είναι ένα απόσταγμα από 100% φυσικό προϊόν και συγκεκριμένα από επιλεγμένα πικραμύγδαλα και διάφορα φρούτα, προερχόμενα από χώρες 4 ηπείρων (ΗΠΑ, Ισπανία, Ελλάδα, Μαρόκο, Ιράν, Τυνησία).Μόνο τα καλύτερα υλικά επιλέγονται και μαζί με μία μυστική φόρμουλα παραγωγής, δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα αρώματος και γεύσης. Η ελκυστική φιάλη, το stylish ύφος και το φυσικό του απόσταγμα, κάνουν το Gozio ένα Amaretto Liqueur ισορροπημένο, με βάθος και αρμονία, ένα έργο τέχνης!
-
Aperol Barbieri
Ένα από τα πλέον διαδεδομένα απεριτίφ παγκοσμίως. Έντονο πορτοκαλί χρώμα και μία μοναδική γλυκόπικρη γεύση που προέρχεται από μυστική συνταγή που έχει παραμείνει αμετάβλητη από την ίδρυσή του. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο συνδυασμό πολύτιμων πρωτογενών στοιχείων, βότανων και ριζών. Δοκιμάστε το με πολύ πάγο και sprite ή αναμίξτε το με prosecco και σόδα για ένα ακαταμάχητο cocktail Aperol Spritz!
-
Baileys Irish Cream
Η ποσότητα όλων των χρησιμοποιούμενων συστατικών δεν είναι γνωστή, αλλά σίγουρα περιλαμβάνει σοκολάτα, βανίλια, καραμέλα και ζάχαρη. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή δεν απαιτείται κανένα συντηρητικό, καθώς το ουίσκυ, χρησιμοποιείται για να συντηρήσει την κρέμα. Σερβίρεται με πάγο, αναμειγμένο με θρυμματισμένο πάγο, με καφέ ή σε διάφορα κοκτέιλς.
-
Benedictine
Λικέρ που παράγεται στη Γαλλία από το 19ο αιώνα. Αποτελεί ένα λεπτό μίγμα 27 φυτών και μπαχαρικών.
-
Campari
Προέρχεται από τη μίξη πικροβοτάνων, αρωματικών φυτών και φρούτων με αλκοόλ και νερό. Η μοναδική του συνταγή η οποία έχει παραμείνει αναλλοίωτη μέχρι σήμερα, γεννήθηκε στη Νοβάρα της Ιταλίας το 1860 και αποτελεί τη βάση για κάποια από τα πιο διάσημα cocktails και αλκοολούχα ποτά στον κόσμο.
-
Carpano Antica Formula 1000ml
Ο Οίκος Carpano δημιούργησε την Antica Formula και το βερμούτ από το 1786... Φτιαγμένο από λευκό κρασί και βότανα των γύρω βουνών, αναδύει ένα σύνθετο μπουκέτο αρωμάτων όπου ξεχωρίζουν μπαχαρικά, ξερά φρούτα, γλυκάνισος, φλούδες πορτοκαλιού και χουρμάδες... Εξαιρετικό σαν απεριτίφ ή σαν χωνευτικό στο τέλος ενός γεύματος, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν συστατικό σε κοκτέιλ, όπως π.χ. στο Negroni, στο Americano ή στο Prince of Wales.
-
Cherry Heering
Ο ''πατέρας'' του μπράντι κερασιού, φτιαγμένο από μια συνταγή που χρονολογείται από το 1818 και έχει ωριμάσει για τρία χρόνια πριν από την εμφιάλωση. Ένα από τα αυθεντικά συστατικά στο πρώτο Singapore Sling που δημιουργήθηκε στο Raffles Hotel.
-
Cointreau
Με μοναδική, πλούσια και μεστή γεύση. Αν και αρκούντως ισορροπημένο και ήπιο, ενθουσιάζει τον ουρανίσκο με τις ενδιαφέρουσες αντιθέσεις του - ταυτόχρονα έντονο και απαλό, δροσερό και ζεστό, πικρό και γλυκό. Κρυστάλλινο, όταν σερβίρεται στο ποτήρι, ιριδίζει όταν προσφέρεται με πάγο, αφήνοντας λεπτά αρώματα λουλουδιών, φρούτων και μπαχαρικών, μαζί με την πλούσια, αρωματική γεύση του πορτοκαλιού. Η συνολική εντύπωση είναι αυτή της δροσιάς, της φινέτσας και της μεστότητας, σε συνδυασμό με μια μακρά ευχάριστη επίγευση.