Τρεις γευστικές προτάσεις σε μία συσκευασία. Σαλάμι Πεπερόνι “Πιπερίτσες” ,Σαλάμι Δράμας Καπνιστό και Χοιρινή Ωμοπλάτη του Μανάβη. Καπνισμένα σε ξύλο οξιάς. Χωρίς γλουτένη...
Μοσχαρίσιο μπούτι, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς, αρωματισμένο με κόλιανδρο, πιπέρι και πολλά ακόμη μπαχαρικά.Μοναδικό άρωμα, ανεπανάληπτη γεύση!Ταιριάζει με κόκκινα κρασιά, ούζο και τσίπουρο...
Ο ξηρός ανθότυρος παράγεται από πρόβειο τυρόγαλο με παραδοσιακές μεθόδους και μετά την ωρίμανσή του καλύπτεται με φυσικό κερί μέλισσας ώστε διατηρεί την αυθεντική παραδοσιακή γεύση του. Το 2007 απέσπασε το βραβείο Gourmet Ποιότητας του Γαστρονόμου...
Η καπνιστή γραβιέρα παράγεται με 100% φυσικές διαδικασίες από κατσικίσιο και πρόβειο γάλα. Έχει έντονη καπνιστή γεύση αλλά παράλληλα και μία γλυκιά υπόγευση, συνδυασμός που δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ταιριάζει απόλυτα με λευκά κρασιά, αλλά και με ούζο και τσίπουρο...
Η γραβιέρα Τριλογία Ομήρου από την Ίο είναι ένα ημίσκληρο κίτρινο τυρί με μοναδική γεύση. Η εξαίσια γεύση του οφείλεται στα τρία είδη γάλακτος που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του: κατσικίσιο, πρόβειο και αγελαδινό...
Παράγεται από επιλεγμένο γάλα ζώων ελευθέρας βοσκής στην Παραμυθιά. Χαρακτηρίζεται για το λευκό χρώμα, την απαλή οσμή και τη δροσερή, κρεμώδη, πλούσια γεύση του...
Σκληρό τυρί που παρασκευάζεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο, πρόβειο και γίδινο γάλα. Διακρίνεται για την ιδιαίτερη γεύση του αφήνοντας να αναδυθούν τα αρώματα του μαύρου πιπεριού. Ικανό να ικανοποιήσει απαιτητικούς ουρανίσκους σε συνδυασμό με εκλεκτά κρασιά...
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί με πλούσιο άρωμα και την έντονη γεύση που προσδίδει η μαύρη τρούφα. Το παραδοσιακό Πεκορίνο Αμφιλοχίας, από αιγοπρόβειο ελληνικό ντόπιο γάλα, αναμιγνύεται με πραγματική μαύρη τρούφα και το λάδι της, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό έδεσμα. Μπορεί να συνοδεύσει άψογα ένα ποτήρι κρ..