### Barsol Pisco Primero Quebranta
Το Barsol Pisco Primero Quebranta είναι ένα εκλεκτό πίσκο που προέρχεται από το Περού, γνωστό για την εξαιρετική του ποιότητα και την αυθεντική του γεύση. Η Barsol είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες πίσκου, με μια πλούσια κληρονομιά που ενσωματώνει τ..
Λαμπερό, στο χρώμα του παλιού χρυσού με σύνθετο μπουκέτο αρωμάτων που παραπέμπουν τόσο στην ποικιλία σταφυλιού, με νότες ξερών φρούτων, όσο και στην παλαίωση, με την βανίλια, τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και τον καπνό, να πρωταγωνιστούν. Έξοχος συνδυασμός δύναμης, γευστικής πολυπλοκότητας και..
Απόσταγμα Μοσχάτου Τυρνάβου παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια. Ένα ιδιαίτερο προϊόν πολλαπλής απόσταξης που διατηρεί τον ποικιλιακό χαρακτήρα του Μοσχάτου. Η μακρόχρονη παραμονή του σε δρύινα βαρέλια του χαρίζει σύνθετο άρωμα, πλούσια γεύση και χρυσαφένιο χρώμα...
### ΕΒΑ Ούζο Sertiko - Παραδοσιακό Ούζο με Έντονη και Πικάντικη Γεύση
Το **ΕΒΑ Ούζο Sertiko** είναι ένα αυθεντικό παραδοσιακό ούζο που παράγεται από την **ΕΒΑ Ποτοποιία** στη **Μυτιλήνη**, με αλκοολικό τίτλο **45% ABV**. Φτιαγμένο από εκλεκτό γλυκάνισο και άλλους φυσικούς αρωματικούς σπόρους,..
Πλούσιο πυκνό άρωμα εσπεριδοειδών, μήλου, αχλαδιού και κανέλας. Βελούδινη αίσθηση στο στόμα πλαισιωμένη απο αρώματα βανίλιας και εσπεριδοειδών.
Οινοποίηση/Ωρίμανση
Η σταφυλομάζα μετά τη διαδικασία της ζύμωσης τοποθετείται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες κι ακολουθεί αργή διπλή απόσταξη σε ήπια θε..
Ένα πλούσιο και αρωματικό τσίπουρο, Ντεμπίνα 100%. Αμπελώνας στη Ντεμπίνα Ζίτσα (ύψος 700μ.). Τρύγος μέσα Σεπτεμβρίου με μέσα Οκτωβρίου. Η σταφυλομάζα μετά τη διαδικασία της ζύμωσης τοποθετείται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες κι ακολουθεί αργή διπλή απόσταξη σε ήπια θερμοκρασία. Κατά τη διαδικασ..
Παραγωγή: Η διαδικασία της παραγωγής ξεκινά με τη ζύμωση των σταφυλιών η οποία λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες δεξαμενές με αυτόχθονες ζύμες. Στη συνέχεια ο σταφυλοπολτός παραμένει σε ψυχώμενες δεξαμένες, σε θερμοκρασία 8°C, και σε αδρανή ατμόσφαιρα αζώτου, για 6 μήνες. Μετά το πέρας των έξι μηνών ο ζυ..
Η ιδέα για παραγωγή τσίπουρου στο Κατώγι Αβέρωφ προέρχεται από τον ίδιο τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Μια ιδέα που εντασσόταν στην ευρύτερη ανάπτυξη των προϊόντων του Μετσόβου, αξιοποιούσε στο έπακρο τα σταφύλια της περιοχής και η οποία υλοποιήθηκε αρχικά από το 1990 ως το 2012.
Σήμερα, μετά από μία δεκαετία..
Το **Μανιφέστο Limited Edition Παλαιωμένο Τσίπουρο** είναι ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο απόσταγμα που παράγεται από την **οικογένεια Αποστολάκη** στο **Κρόκιο Θεσσαλίας**. Αυτό το παλαιωμένο τσίπουρο ωριμάζει για **6 χρόνια** σε δρύινα βαρέλια, προσφέροντας μια βαθιά και πολυδιάστατη γευστική εμπειρί..
Σε ένα γραφικό χωριό του νησιού της μαστίχας, στο Νεχώρι Χίου, το 1863 ο Γιάννης Σεραφείμ ξεκίνησε να καζανίζει ούζο χρησιμοποιώντας γλυκάνισο από τα χωριά Νένητα, Φλάτσια, Βουνό. Απόσταξε και δημιούργησε το πρώτο xιώτικο ούζο, το ούζο Απαλαρίνα. Στα ίδια παραδοσιακά καζάνια, οι απόγονοι του επί τέσ..
Το γυάλινο κορμί της θεάς της ομορφιάς φιλοξενεί την απέριττη απαλότητα του διαχρονικού, την πολύχρονη πείρα και το πάθος της οικογένειας Βαρβαγιάννη. Με στόχο την απόλυτη γευστική απόλαυση και την αίσθηση της κλασικής ελληνικής ομορφιάς, γεννήθηκε το 1962 το Ούζο Αφροδίτη...
Ένα εκλεκτό απόσταγμα γλυκάνισου με εξαιρετική γεύση για τους αφοσιωμένους λάτρεις του ούζου. Το 1950 μια νέα γεύση αποστάχθηκε, ειδικά φτιαγμένη για τους λάτρεις του Ούζου Βαρβαγιάννη. Το Ούζο Εύζων είναι ένα παραδοσιακό απεριτίφ που παράγεται στους 47% Vol. Το κυρίαρχο άρωμα του γλυκάνισου στο Ούζ..
Γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, που παράγεται στους 46% Vol. με το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Φημισμένο και αγνό, έχει ευχάριστο άρωμα, διάφανο χρώμα και απαλή γεύση που χαρίζει στον ουρανίσκο αισθήσεις από ανοιξιάτικη αύρα και ηλιόλουστη θάλασσα...
Γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, που παράγεται στους 46% Vol. με το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Φημισμένο και αγνό, έχει ευχάριστο άρωμα, διάφανο χρώμα και απαλή γεύση που χαρίζει στον ουρανίσκο αισθήσεις από ανοιξιάτικη αύρα και ηλιόλουστη θάλασσα...
Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη.Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο..
Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη. Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζ..
Η παραδοσιακή συνταγή του Δημήτρη Γιαννατσή, άντεξε στη φθορά του χρόνου και ύστερα από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έμπειρη και με πολλούς τρόπους, έφτασε μέχρι τις μέρες μας. Προιόν εξαιρετικής ποιότητας, απόλυτα ισορροπημένο στο στόμα, γλυκόπιοτο χωρίς ζάχαρη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες, φυσικά αρω..
Γλυκόπιοτο και ελαφρύ, συνδυάζει μετρημένο άρωμα λισβοριανού γλυκάνισου με πλούσια παλέτα γήινων αρωμάτων και άμυλου. Εχει επίγευση με μακρά διάρκεια και πίνεται κατά προτίμηση με την προσθήκη ή όχι παγωμένου νερού...
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «Καζανιστο» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρ..
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «Καζανιστο» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλημμυρίδα των αρ..
Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου μοναδικής ποιότητας και μικρής παραγωγής από 100% απόσταγμα. Από το 1957, η ποτοποιία Πιτσιλαδή παράγει μόνο ούζο, με βρασμό σε άμβυκες και την παραδοσιακή μέθοδο καύσης με ξύλα...
Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου μοναδικής ποιότητας και μικρής παραγωγής από 100% απόσταγμα. Από το 1957, η ποτοποιία Πιτσιλαδή παράγει μόνο ούζο, με βρασμό σε άμβυκες και την παραδοσιακή μέθοδο καύσης με ξύλα...
Σε χάλκινους άμβυκες 1000 λίτρων ασυνεχούς λειτουργίας σιγοβράζουν αυστηρώς επιλεγμένα υλικά όπως, γλυκάνισος Λισβορίου, κριθάρι, επεξεργασμένο νερό από την περιοχή της Γέρας, αλκοόλη γεωργικής προέλευσης (μελάσα), μαστίχα Χίου, κρεμμύδια και αλάτι για 9,5 ώρες. Παραλαμβάνονται μόνο τα 2/3 της παραγ..