Το Πάσχα πλησιάζει και φέτος ο καιρός αναμένεται άκρως καλοκαιρινός!!! Είναι μια γιορτή συνδυασμένη άμεσα με την οικογένεια και τους φίλους, καθώς επίσης και με το χωριό!

Το Βράδυ της Ανάστασης θα απολαύσουμε τη μαγειρίτσα, είτε λευκή είτε κόκκινη, ανάλογα με την περιοχή καταγωγής μας, καθώς και κάποιου είδους κρεατικό, ενώ την Κυριακή το τραπέζι θα γεμίσει με αυγά, τσουρέκια, πίτες, σαλάτες και αλοιφές, αρνί ή κατσίκι, κοκορέτσι, κοντοσούβλι και πολλά ακόμη.

Οι μέρες αυτές είναι ημέρες χαράς και όλοι μας θα το γιορτάσουμε με πολύ φαγητό, κρασί ή μπύρα και μουσική!!!


1. Κυρ Γιάννη Το Μπλε Τρακτέρ Ερυθρός 750ml 

Πλούσιο, βαθύ ρουμπινί χρώμα με αρώματα από δαμάσκηνα, πιπεριά και βανίλια. Ξηρό με ισορροπημένη οξύτητα και απαλές τανίνες, γεμάτο σώμα και χαρακτηριστικά από μαύρα φρούτα, πικάντικα και γλυκά μπαχαρικά και κάποια βοτανικά στοιχεία.

Extra Point: Αγοράστε 6 τεμάχια και κερδίστε 10% έκπτωση

2. La Tour Melas Idylle d'Achinos 750ml

Σαγηνευτικό ροζέ με λαμπερές πορτοκαλί ανταύγειες. Δεν υπάρχει έκρηξη αρωμάτων, αλλά ένα γοητευτικό μακρόσυρτο ψιθύρισμα ανθέων λευκών φρούτων και εσπεριδοειδών.Γευστικά εμφανίζει σώμα τόσο όσο για πολλά από τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, αφού σε αυτό συνδράμει και η δροσιστική του οξύτητα.


Extra Point: Αγοράστε 6 τεμάχια και κερδίστε 10% έκπτωση

3. Σκούρας Portes Μοσχοφίλερο 750ml

Το χρώμα είναι απαλό, λευκοκίτρινο. Κυριαρχούν πλούσια αρώματα -απαλά και φρέσκα- λευκών λουλουδιών και αγιοκλήματος με νότες εσπεριδοειδών και γλυκολέμονου. Το στόμα έχει μέτριο προς γεμάτο σώμα, η οξύτητα δίνει δροσιά και νεύρο, ενώ τα αρώματα του στόματος ακολουθούν αυτά της μύτης. Κομψό, ισορροπημένο και με μακρύ τελείωμα.


Extra Point: Αγοράστε το τώρα σε προνομιακή τιμή και κερδίστε 15% ανά φιάλη


3.Λαζαρίδη Κώστα Chateau Julia Chardonnay 750ml

Αίσθηση φρεσκάδας με λαμπερό αχυρόξανθο χρώμα του, ζωηρά αρώματα λουλουδιών και φρούτων, σε φόντο εσπεριδοειδών με δροσιστική οξύτητα. Στη μύτη το γιασεμί, ο ανανάς και η μπανάνα πρωταγωνιστούν. Στο στόμα διαθέτει καλή δομή, φρουτώδη αρώματα και επίμονη επίγευση. 


Extra Point: Αγοράστε 6 τεμάχια και κερδίστε 10% έκπτωση



4. Paulaner Hefeweiss 500ml

Η Paulaner είναι ο δάσκαλος των ειδικών μπυρών απο το 1634.Πλούσιος αφρός και άρωμα μαγιάς με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλάθητη γεύση και αξεπέραστη ποιότητα. Η παρασκευή της μπύρας, απο μόνη της θεωρείται τέχνη, το να παρασκεύασεις όμως ειδική μπύρα είναι κάτι που απαιτεί την μεγαλοφυία των δεξιοτεχνών του είδους. 


Extra Point: Αγοράστε 20 τεμάχια και κερδίστε 10% έκπτωση


5. Pilsner Urquel 500ml

Η πρώτη και αυθεντική μπύρα τύπου Pils, είναι η Pilsner Urquell. Πήρε το όνομά της από το μέρος όπου παράγεται από το 1842, το Pilsen της Τσεχίας. Από τότε η πρώτη αυτή συνταγή έχει βρει πολλούς μιμητές και οι ξανθιές, αφρώδεις μπύρες, με έντονη πικράδα λυκίσκου αποτελούν υποκατηγορία των lager, τις Pils.


Extra Point: Αγοράστε 15 τεμάχια και κερδίστε 10% έκπτωση



 Με όποιον τρόπο και αν αποφασίσετε να γιορτάσετε, σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και όμορφες στιγμές!!!